Tel: | 607 619 651 |
Tel: | 32 273 80 37 |
E-mail: | biuro@e-ogrodnictwo.pl |
Ogrodnictwo Tomanek Ul. Szczecińska 45 41-814 Zabrze (Grzybowice) Godziny otwarcia: Poniedziałek - Piątek: 9.00 do 16.00 Sobota: 9.00 - 14.00 Nr konta bankowego: 80 1050 1298 1000 0090 3063 3417 ING Bank Śląski |
Na najlepszej dla czereśni podkładce "GiSelA 5" odpornej na mróz. Czytaj więcej o podkładce. Odmiana kanadyjska. Owoce duże, szerokosercowate. Skórka jasnożółta z rumieńcem. Miąższ jasnożółty, bardzo smaczny. Dojrzałość konsumpcyjną owoce osiągają na początku VII.
Na najlepszej dla czereśni podkładce "GiSelA 5" odpornej na mróz. Czytaj więcej o podkładce. Odmiana szwedzka, w Polsce od 1958 roku. Owoc średni, sercowaty. Skórka i miąższ czerwone, a w pełni dojrzałości ciemnoczerwone. Smaczne.Dojrzałość konsumpcyjną owoce osiągają około 20. V - jest najwcześniej dojrzewającą czereśnią w POLSCE. Czereśnia majówka, bez...
Na najlepszej dla czereśni podkładce "GiSelA 5" odpornej na mróz. Czytaj więcej o podkładce. Odmiana niemiecka, prawdopodobnie z 1987 roku. Owoce bardzo duże, szerokosercowate. Skórka ciemnoczerwona. Miąższ czerwony, bardzo smaczny. Dojrzałość konsumpcyjną owoce osiągają w połowie VII.
Na najlepszej dla czereśni podkładce "GiSelA 5" odpornej na mróz. Czytaj więcej o podkładce. Odmiana niemiecka. Owoce bardzo duże, szerokosercowate. Skórka czerwona.Miąższ ciemnoczerwony, twardy, bardzo smaczny. Dojrzałość konsumpcyjną owoce osiągają w VII tygodniu dojrzewania czereśni tj. około końca VII.
Na najlepszej dla czereśni podkładce "GiSelA 5" odpornej na mróz. Odmiana kanadyjska z 1946 roku. Owoce duże, szerokosercowate. Skórka bardzo ciemnoczerwona, prawie czarna. Miąższ ciemnoczerwony, bardzo smaczny. Dojrzałość konsumpcyjną owoce osiągają na przełomie V i VI tygodnia dojrzewania czereśni tj. w połowie VII.
Na najlepszej dla czereśni podkładce "GiSelA 5" odpornej na mróz. Odmiana francuska z 1915 roku. Owoce duże, sercowate. Skórka i miąższ ciemnoczerwone, prawie czarne, bardzo smaczne. Dojrzałość konsumpcyjną osiągają w trzecim tygodniu dojrzewania czereśni tj. około 10. VI.
Na najlepszej dla czereśni podkładce "GiSelA 5" odpornej na mróz. Odmiana czeska. Owoce bardzo duże, sercowate. Skórka i miąższ ciemnoczerwone, a w pełni dojrzałości prawie czarne.Bardzo smaczne. Dojrzałość konsumpcyjną owoce osiągają w siódmym tygodniu dojrzewania czereśni czyli około połowy VII
Na najlepszej dla czereśni podkładce "GiSelA 5" odpornej na mróz. Odmiana kanadyjska. Owoc duży szerokosercowaty, Skórka pomarańczowoczerwona. Miąższ jasnoczerwony, bardzo smaczny. Dojrzałość konsumpcyjną owoce osiągają w pierwszej dekadzie VII. ODMIANA SAMOPŁODNA.
Na najlepszej dla czereśni podkładce "GiSelA 5" odpornej na mróz. owocuje w połowie VII